torsdag 15 juni 2017

Sommaren är här....

....och det betyder för mig att försöka ta det lite lugnare. Inte för att jag stressar nåt nämnvärt annars men jag har en förmåga att plocka på mig arbetsuppgifter som gör att jag känner mig betydelsefull.

Jag vill ju "göra skillnad" även om jag varit sjuk och numer är ålderspensionär. Utifrån mina egna förutsättningar. Men ibland kan det kanske bli mycket ändå. Fast numer har jag lärt mig signalerna och då lyder jag kroppen och själen och stannar hemma och bara är, skrotar som man kan säga. Katten blir i alla fall glad!

Får se hur det blir med bloggandet framöver. Nu är det utomhus som gäller så länge solen skiner. Till hösten kanske jag får nya krafter att arbeta med min nya blogg som ännu inte sett ljuset.

Idag ska jag in till Göteborg på eftermiddan. Det blir en kort träff med en fin gammal vän. Vi fikar och pratar på Pustervik, detta anrika gamla ställe vid Järntorget.Sen träffs några medlemmar ur Kungälvs trädgårdsförening för att se på några trädgårdar kring Linnégatan. Det ska bli spännande! Där har jag strosat och varit på fest och haft mig i många år under ungdomen. Ljuva ungdom....haha

Hoppas ni har det bra allihopa.


5 kommentarer:

 1. Å good old Göteborg!
  Love that town.
  Hoppas du får energi nog att fortsätta blogga.
  Jag gillar din blogg.

  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Jo, men det går nog i vågor det där med bloggandet. Kommer nog aldrig att sluta. Har hållit på sen 2008 och det har blivit en vana.

   Radera
 2. Min vilja att göra saker är så mycket större än vad jag klarar. Blir allt oftare påmind om det. Skönt med sommar. Tyvärr blåser det mycket hos mej här i skåneland. Önskar dej en riktigt bra sommar! Bra att vi "ses" på instagram när vi inte bloggar. ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu blev jag både förvirrad och förvånad...haha...kan jag vara ibland, inte helt ovanligt nuförtiden....är vi vänner på Instagram? Vad heter du där? Vad roligt!!
   Kram

   Radera
  2. Jag håller min blogg lite hemlig så därför skriver jag inte ut npgot om min blogg på Instagram, men har skickat dej en liten kommentar där!

   Radera