onsdag 29 mars 2017

En ny fin termos!

Innan jag fick mitt gratis busskort så tänkte jag att jag skulle investera i en ny fin termos som jag kan använda när jag gör mina turer inom kommunen.

Jag såg framför mig hur jag packade ner en macka och fyllde termosen med härligt svart kaffe. Sen bara 2 minuter till bussen och iväg med tanten....

Tänk att få sitta på Marstrands klippor, helst helt själv, med vidunderlig utsikt över havet och bara insupa alla dofter, färger och former. Ta en slurk från termosen och känna att man lever.

Nu har jag helt som på en given signal fått en jättefin termos. Ibland tror jag stenhårt på högre makter. Saker och ting läggs liksom bara på plats och så stämmer allt. Kanske jag har en skyddsängel ändå?

För några dagar sen fick jag så hem en jättefin termos där jag själv valt vilken text som skulle stå på den. Termosen kommer från Gravyrbutiken och om du kikar in på deras hemsida så ser du att du kan välja väldigt många olika saker och göra de personliga med din egen text. 

De har bland mycket annat några brickor till hundar och katter där man kan välja egen text. Väldigt fin idé tycker jag. Hade jag en hund så hade hen fått en sån. Agnes, min katt, är ju innekatt så hon behöver ingen bricka men det hade varit lite gulligt. Ni får tänka er att det står Agnes i en vacker handstil här. 


En karaff har jag alltid velat ha men har aldrig skaffat mig av nån anledning. Den här är fin. Undrar bara vad jag skulle välja för text? En fin present eller hur!


Här får ni en liten minirecension av termosen. Men ni får verkligen ursäkta mig att jag säger att blomman är en blåsippa....jag som är intresserad av växter borde ju sett med en gång att det är fel blad....men sånt händer. Det är naturligtvis en vitsippa! 
1 kommentar:

  1. Kul att se dig i videosnutten och termosen är jättefin, personlig och bra för dig att ha.
    Kram

    SvaraRadera